Září INFO 2024

Publikováno: 16.9.2024 8:45
Autor: Tereza Kvasničková

Milí sporťáci,

máme tu září. Rozvrh na nový měsíc je již na www.scvm.cz v sekci rezervace k vidění, tak se neváhejte přihlašovat, ať se tvoje tělo opět vrátí do formy po letních zmrzlinkách a grilovačkách

SPORTÁČEK 24/25
Máš doma malého neposedu a chceš mu dát kvalitní všeobecný sportovní základ? Přihlaš ho na SPORŤÁČKA do SCVM tel: 773002922

Vhodné pro ročníky 2017-2023, pokud umí dítě chodit.
Každý ročník má svou skupinku, aby děti byly rozvíjeny úměrně k jejich věku.

Nabízíme poslední volná místa, tak neváhejte volat!

Na starší děti jsme také mysleli a připravili pro ně tolik žádaný

JUMPING PRO DĚTI – Skáčkou Vám doma děti po gaučích? Vemte je na Jumping pro děti! Jde o bezpečné cvičení na trampolínách za hudebního doprovodu (na písničky z pohádek a filmů), pro děti velmi zábavná a efektivní forma pohybové aktivity. Na trampolínách se děti skvěle vyskotačí.
Lekce budou probíhat zatím každý pátek od 16 hodin.

na dospělé jsme také mysleli. Po pár letech se k nám vrací instruktor HONZA, který Vás dokáže srovnat doslova od hlavy až k patě. S Honzou se můžete potkávat na lekcích

TRX každý pátek od 18:15 hodin.

Novou tváří je instruktorka TEREZA, která povede nejen kurz sporťáček, ale také povede lekce

FYZIO CVIČENÍ PRO RODIČE S DĚTMI OD 1 DO 3,5 LET (středa 8:15)

Fyzioterapeutka Tereza Drápelová, aktivní maminka dvou dětí, sestavila tyto hodiny, kde propojíte pohyb dítěte i Váš.

Cvičení se bude se opírat o fyziologický pohyb tak, aby bylo co nejvíc efektivní a zároveň i bezpečné. Cviky budou hravé, pestré a částečně prokládány básničkami, ale zároveň taky funkční a budou vycházet z vývojové kineziologie. V našich hodinách nezapomeneme ani na cviky pro správnou funkci nohy, která nám začíná všem hezky lenivět.

Pokud vás to jen trochu láká, ale máte jakékoliv obavy a nejasnosti, kontaktujte prosím fyzioterapeutku Terezu Drápelovou na čísle 721 488 035, která bude lekce vést.
POZOR na lekce je nutné se telefonicky přihlásit přes telefon nebo sms na číslo na 721 488 035.

FIT SENIOR (středa 9:30)

Dochází Vám energie a tělo už občas stávkuje? Zveme vás k pravidelnému zdravotnímu cvičení pod vedením fyzioterapeutky, které je přizpůsobeno speciálně pro seniory. Nejenže si zlepšíte mobilitu, svalovou sílu a stabilitu, ale čeká vás také spousta zábavy a příjemné společnosti. Nenadarmo se říká, že pohyb je lék. Udrží vás vitální do vysokého věku. Tyto lekce jdou přes náš rezervační systém.

Pohybu máte dost? Skvělé! Máme pro Vás další akce, kde můžete jen sedět u pivka a vrtět se v rytmu kvalitní hudby:

LOUČENÍ S LÉTEM NA AREÁLU ZDRAVÍ 7.9.2024

Místní kapela STARBAND zahraje, naše skvělá Monča natočí pivo či namíchá drink, zakousnout můžete guláš nebo párek v rohlíku a o zábavu nebude nouze!

FOODFESTIVAL VELKÉ MEZIŘÍČÍ 14.-15.9.2024

Druhý víkend v září se budeme účastnit akce Foodfestival v zámecké zahradě. Můžete se těšit na nadupaný program, kde nebudeme chybět ani my

Co by to bylo za akci, kde se nacpou bříška a nebyla by možnost zdravého pohybu. Naše trampolíny bereme sebou. Tak neváhejte dorazit a vyzkoušet jumping v přírodě. U stánku se budete moci zeptat na spoustu dalšího, co vás bude o lekcích a dalším zajímat. Těšíme se na Vás!

Areál zdraví i Sportovní centrum vzkvétá a proto hledáme další posily do našeho týmu
PROVOZNÍ SPORTOVNÍHO CENTRA,
TRENÉR SPORTOVNÍ PŘÍPRAVY PRO MLÁDEŽ
UKLÍZEČKA

Prosíme o zaslání životopisu na email sportovnicentrumvm@gmail.com (trenér, provozní)

Kontaktní osoby:
Mgr. Michaela Dvorská, tel: 773 240 485

Je toho spousty, jsme tu pro vás, těšíme se!

Váš tým SCVM